E Devlet Yardimi ile Randevu

Wiki Article

Hastane

Günümüzde halk artık sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını alan vatandaşlar, randevu tarihi ve de hastane tercihinin yanı sıra istedikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi vatandaşlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da kolaylık sağlamaktadır. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan kayıtlar ile Hastane hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye kayıt Hastane olmalı veya E-Devlet aracılığı ile sisteme giriş yapmalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini tercih etmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği oluşturulur.

Ancak e-Devlet sitesine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ seçeneğine tıklamaları yeterlidir. e-Devlet sistemine giriş yapan Hastane insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page